-->

Havana Nights @ Tuulensuun Palatsi la 5.10.

Live Music ⭐️ Show ⭐️ Hot Salsa Party

Salsa House täyttää 15 vuotta ja järjestää merkkipäivänsä kunniaksi vuosikymmenen komeimmat bileet.

20-21 Live Music
21-22 Havana Nights Show
22-02 Hot Salsa Party

Liput nyt myynnissä! havananights.fi

Havana Nights on kunnianosoitus Havannalle, yhdelle maailman riehakkaimmista ja romanttisimmista kaupungeista. Illan aikana kuljemme läpi öisen Havannan, joka elää ja hengittää musiikin ja tanssin rytmissä. Tule ja koe unohtumaton ilta Havannan sykkeessä!

Live Music: Banda Caribe (Hki)

Daniel Baro
Alexis Neira
Sami Pöyhönen
Oni Batista
Juhani Lampuoti

Tanssijat:
Pedro Ricardo (Kuuba/Hollanti)
Lexis Hernández (Kuuba/Ruotsi)

Ilta alkaa Palatsin aulassa, joka on muuttunut Havannan vanhankaupungin entisaikojen loistoa henkiväksi baariksi. Bändi soittaa perinteisiä kuubalaisrytmejä: ihanaa sonia ja keinuvaa cha cha cháta. Palatsin aula täyttyy vähitellen yleisöstä. Nautit musiikista ja tunnelmasta tanssien ja kuubalaisdrinkkejä siemaillen. Jossain välissä illan shown kuubalaistähdet valtaavat tanssilattian itselleen ja näyttävät, mitä kuubalainen paritanssi on parhaimmillaan.

Havana Nights Show

Pedro Ricardo (Kuuba/Hollanti)
Lexis Hernández (Kuuba/Ruotsi)
Havana Club
The Reggaeton Project
Los Timberos De Tampere

Havana Nights Show on viihdyttävä ja värikäs ilotulitus täynnä tanssia, musiikkia ja kiihkeää energiaa. Se tuo Palatsin upealle estradille kuubalaisen kabareen säkenöivän pukuloiston, salsan kuuman huuman ja reggaetonin seksikkään sykkeen. Kuubalaistähdet Pedro Ricardo ja Lexis Hernández sekä tanssikoulu Salsa Housen showryhmät vievät sinut matkalle Havannan rapistuneen romanttisille kaduille ja Kuuban maailmankuuluun musiikki- ja tanssitraditioon.

Hot Salsa Party

Dj Pies Locos

Shown jälkeen Palatsin tanssilattian valtaavat salsaajat ja dj Pies Locosin kuumat rytmit. Salsa House täyttää 15 vuotta vain kerran, joten luvassa on kaikkien aikojen bileet, jotka jatkuvat pikkutunneille asti!

Tuulensuun Palatsi

Sketsiteatteri Palatsi, Hämeenkatu 30

Paraatipaikalla Tampereen Hämeenkadulla sijaitseva historiallinen Tuulensuun Palatsi on Tampereen komeimpia juhlatiloja. Se on täynnä hienoja yksityiskohtia ja loistokasta tunnelmaa. Täysin restauroidun Palatsin moderni näyttämötekniikka on huippulaatuista.

Liput

Havana Nights 40 €
Osta lippu: havananights.fi