-->

Parisalsan tekniikkatyöpajat

Salsa Housella pidetään syksyn aikana viisi kahden tunnin työpajaa parisalsan tekniikasta. Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki parisalsan jatkotasoilla (2-4) tanssivat.

Sinulle, joka et pääse viikkotunneille

Lauantaisin ja sunnuntaisin pidettävissä työpajoissa treenataan samoja asioita kuin tekniikan viikkotunneilla. Työpajat onkin ennen kaikkea tarkoitettu niille parisalsaajille, jotka eivät pääse säännöllisesti tekniikan viikkotunneille, mutta haluavat pysyä mukana parisalsaryhmissä. Työpajoilla on mahdollista korvata tai täydentää jatkoryhmäläisiltä kauden aikana vaaditut 10 tekniikkatuntia.

Ja sinulle, joka haluat lisää treeniä

Työpajat sopivat mainiosti myös niille, jotka haluavat treenata enemmän viikkotunneilla käsiteltyjä asioita ja vahvistaa osaamistaan. Mitä enemmän tekniikkatreeniä, sitä parempaa ja nautinnollisempaa parisalsaa!

Hinta

Yksi työpaja (2 h) 3 x tanssikortilla tai 30 €

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudun seuraaviin syksyn 2018 työpajoihin:

Su 28.10. klo 13-15 Parisalsa tekniikka 2-3

Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:
Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse parin päivän kuluessa. Ilmoittautuminen on sitova. Esteen sattuessa paikkavaraus tulee peruuttaa vähintään työpajoja edeltävänä torstaina. Peruuttamattomista paikoista veloitetaan koko kurssimaksu.

Opettaja