-->

Kevät 2019: Soolokurssit

Kevään kurssit alkavat! Ilmoittaudu mukaan!

Kurssit 7.1.-14.3.

Kurssimuotoisilla tunneilla tanssitaito kehittyy tehokkaasti. Jatkuvat tanssisarjat tekevät harrastamisesta inspiroivaa ja palkitsevaa. Alkukevään kurssit sisältävät 9 tuntia ja tunnit pidetään kerran viikossa, paitsi hiihtolomalla 25.-28.2.

Hinta 95 € / kurssi

Jos osallistut useille kursseille, voit saada pakettialennuksen.

Entä jos en pääse joka kerta?

Jokaisesta kurssista voi korvata kaksi tuntia drop-in -tunneilla.

Reggaeton Choreo

7.1.-11.3. maanantaisin klo 17.00-18.00 (9 h)

Opettaja: Tiia

Kuumia rytmejä, kunnon bootyshakea ja superhauskat koreot! Suosittu Reggaeton Choreo on kurssimuotoisena entistäkin parempi! Kurssin aikana harjoittelemme muutaman lyhyen, eri tyylisen tanssisarjan, jotka kurssin päätteeksi yhdistämme koreografiaksi.

Reggaeton Choreo on aikuisille sopiva koreografinen tanssikurssi. Tunnit aloitetaan lämmittelyllä ja lyhyellä tekniikkaosiolla, mutta pääpainotus on sarjan opettelussa. Kurssi on tasoltaan avoin eli se ei välttämättä edellytä kokemusta reggaetonista, mutta emme suosittele sitä vasta-alkajille.

Reggaeton Choreo -ryhmä on käynyt esiintymässä koulun bileissä ja näytöksissä. Halukkaat kurssilaiset pääsevät loppukeväästä estradeille! Kurssille voi tulla mainosti, vaikka ei haluaisikaan esiintymään.

Afrocubano: Yemayá

7.1.-11.3. maanantaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Afrocubanotunneilla päästään kurssimuotoisuuden myötä treenaamaan entistä kiinnostavampia asioita. Tule kokemaan folkloretanssien maaginen energia!

Alkukevään kurssin pääteemoja ovat Yemayán cha cha locafú ja ñongo. Cha cha locafú on jorubatanssien tärkeimpiä perusaskeleita. Se on rytmiltään ja koordinaatioltaan rikas ja nautinnollinen askel, jota kuubalaiset yhdistelevät todella paljon myös salsaan ja rumbaan. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tule ottamaan haltuun tämä tosiharrastajien suosikkiaskel. Yemayá on meren jumalatar, mutta sen rytmejä ja askeleita tanssivat yhtä lailla naiset ja miehet.

Kurssi sopii kaikille, joilla on aikaisempaa pohjaa kuubalaisista tansseista ja jotka ovat kiinnostuneita afrokuubalaisen tanssin kokonaisvaltaisesta liikekielestä.

Cabaret: Chambelona

7.1.-11.3. maanantaisin klo 19.00-20.00 (9 h)

Opettaja: Eija

Eija toi Havannasta mukanaan uuden koreografian Dj Ricky Campanellin herkulliseen Chambelona -biisiin. Alkukevään kurssilla harjoittelemme koreografiasta yhden hauskan osan. Kurssilla treenataan paljon myös cabareen perustekniikkaa. Tunnit ovat hauskoja ja kuluvat kuin siivillä. Samalla ne kehittävät tehokkaasti naisellista tyyliä ja antavat uutta ilmettä ja ryhtiä kaikkeen tanssiisi.

Kurssi sopii kaikille naisille, jotka hallitsevat hyvin salsan perusteet ja nauttivat monipuolisista ja vauhdikkaista showtyylin tunneista.

Salsa con Timba 1: Rytmikevät 2019

8.1.-12.3. tiistaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Salsa con Timba -kursseilla on sekä nais- että miesopettaja. Tunnit on tarkoitettu ennen kaikkea parisalsaaville naisille ja miehille.

Kevään Salsa con Timba 1 -kurssilla on paljon toivottu rytmiteema. Opit kuuntelemaan ja tulkitsemaan kuubalaista musiikkia oikein, tunnistamaan eri rytmejä ja rytmikuvioita, sijoittamaan askeleet oikein musiikkiin ja tanssimaan rytmikkäästi kuin kuubalaiset. Samalla tietysti bailataan!

Aloitamme helpoilla harjoituksilla ja kurssin edetessä lisäämme haasteita pikkuhiljaa. Huomaat nopeasti miten rytmiikkasi paranee ja löydät musiikkiin varmemman ja nautinnollisemman suhteen. Sopii loistavasti tason 2 ja 3 parisalsaajille ja muille, joilla salsan perusteet ovat hallussa.

Salsa con Timba 2

10.1.-14.3. torstaisin klo 18.00-19.00 (9 h)

Opettajat: Eija & Busta

Täynnä!

Kakkostason tunneilla bailataan kovalla sykkeellä. Tunnilla tanssitaan salsaa uusimpien trendien mukaan juuri niin makeasti kuin sitä tällä hetkellä Havannassa tanssitaan. Tyyli on energinen, kokonaisvaltainen ja rento.

Kurssilla harjoitellaan hauska tanssisarja, joka on täynnä timballe tyypillisiä mehukkaita mausteita. Kurssimuotoisuus tekee tunneista entistä motivoivampia.

Salsa con Timba 2 -kurssi sopii erinomaisesti kaikille tasojen 3-4 parisalsaajille, joilla on kokemusta myös soolotunneista. Samoin ne sopivat kaikille soolosalsaajille, jotka nauttivat vauhdikkaasta menosta. Tältä tunnilta lähdet hikeä valuen!

Opettajat