-->

Parisalsan tekniikkatyöpajat

Salsa Housella pidetään kevään aikana kuusi kahden tunnin työpajaa parisalsan tekniikasta. Työpajoihin ovat tervetulleita kaikki parisalsan jatkotasoilla (2-4) tanssivat.

Sinulle, joka et pääse viikkotunneille

Lauantaisin ja sunnuntaisin pidettävissä työpajoissa treenataan samoja asioita kuin tekniikan viikkotunneilla. Työpajoilla on 1,5-kertainen hinta, joten voit käyttää tekniikan 18 tunnin kurssimaksun osallistumalla kaikkiin kuuteen työpajaan. Tai voit käyttää kurssimaksusi niin, että koostat viikkotunneista ja työpajoista omiin aikatauluihisi parhaiten sopivan paketin.

Työpajoihin voivat osallistua kertamaksulla myös ne Parisalsa 4:n oppilaat, joilla ei ole tekniikkakorttia.

Ja sinulle, joka haluat lisää treeniä

Työpajat sopivat mainiosti myös niille, jotka haluavat treenata enemmän. Voit huoletta käyttää tekniikkakorttiasi työpajoissa, vaikka kävisitkin säännöllisesti viikkotunneilla. Jos kerrat uhkaavat loppua kevään aikana kesken, voit hankkia korttiisi lisää kertoja. Mitä enemmän tekniikkatreeniä, sitä parempaa ja nautinnollisempaa parisalsaa!

Hinta

Yksi työpaja (2 h) 3 x tekniikkakortilla (tai 30 €)

Ilmoittaudu mukaan

Osallistun seuraaviin kevään 2019 työpajoihin:

La 13.4. klo 13-15 Parisalsa tekniikka 2-3 (Eija)Su 14.4. klo 13-15 Parisalsa tekniikka 2-3 (Eija)

Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:
Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse parin päivän kuluessa. Ilmoittautuminen on sitova. Peruuttamattomista paikoista veloitetaan koko kurssimaksu.

Opettajat