-->

Tule kokeilemaan parisalsaa

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Suosittuun parisalsaan on moni hurahtanut. Laji sopii kaikille aikuisille, tule rohkeasti kokeilemaan!

Salsa House on Tampereen johtava parisalsakoulu, jonka opetus on kuuluisa korkeasta tasostaan ja monipuolisuudestaan. Opetamme aitoa kuubalaista parisalsaa, joka on luonteeltaan rentoa, energistä ja hauskaa.

Starttikurssilla alkuun

Kahden päivän starttikurssilla pääset tutustumaan parisalsaan kätevästi. Jos innostut ja haluat jatkaa, pääset kurssin jälkeen mukaan Salsa Housen syksyn Parisalsa 1 -tunneille.

Starttikurssille voi ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Kurssilla vaihdetaan paria koko ajan. Starttikurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssikokemusta ja se sopii kaikille aikuisille.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Parisalsan starttikurssi 15.-16.9.

Lauantaina 15.9. ja sunnuntaina 16.9. klo 13.00-15.00 (4 h)
Opettajat: Tiia Tönning ja Yolexy Bustamante
Hinta: 40 € / hlö


Ilmoittaudu Parisalsan starttikurssille

Parisalsan starttikurssi la-su 15.-16.9. klo 13-15 (40 €)
Täytä, jos ilmoittaudut oman parin kanssa:
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:
Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan osallistumisesi, kerrothan siitä viimeistään kaksi päivää ennen kurssin alkua.
 

Starttikurssin jälkeen

Jos innostut lajista ja haluat jatkaa, pääset starttikurssin käytyäsi mukaan Salsa Housen Parisalsa 1 -kurssille sunnuntaisin klo 16.45 tai tiistaisin klo 18.45. Kurssit jatkuvat 27.11. asti. Loppukauden kurssimaksu on 125 € (10 x 75 min.).

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Parisalsatunneille sopivat mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten aerobic- tai sisäpelitossuilla.

Opettajat

Parisalsan starttikurssilla opettaa sekä suomalainen että kuubalainen opettaja. Opetuskieli on suomi.