-->

Syksy 2018:
Uudet parisalsan alkeiskurssit

Kiinnostaako uusi harrastus mukavassa porukassa? Suosittuun parisalsaan on moni hurahtanut. Rento laji sopii kaikille aikuisille, tule rohkeasti kokeilemaan! Salsa House on Tampereen johtava parisalsakoulu, jonka opetus on kuuluisa korkeasta tasostaan ja monipuolisuudestaan.

Uudet parisalsakurssit alkavat elokuussa. Ensimmäinen kokeilukerta maksaa vain 10 €.

Katso tunnelmia Salsa Housen parisalsatunneilta:

Tule mukaan!

1) Valitse ryhmä: tiistai klo 18.45 tai sunnuntai klo 16.45 ja ilmoittaudu mukaan.

2) Kurssille otetaan uusia oppilaita kahden ensimmäisen viikon ajan. Tule siis mukaan su 12.8., ti 14.8., su 19.8. tai ti 21.8.

3) Ensimmäinen kokeilukerta maksaa vain 10 €. Kokeilutunnin jälkeen voit vahvistaa kurssipaikkasi maksamalla syksyn kurssimaksun 170 €.


Ilmoittaudu Parisalsan alkeiskurssille

Valitse haluamasi 10 €:n kokeilutunti:

Sunnuntain ryhmä

Su 12.8. klo 16.45
Su 19.8. klo 16.45

Tiistain ryhmä

Ti 14.8. klo 18.45
Ti 21.8. klo 18.45
Täytä, jos ilmoittaudut oman parin kanssa:
Mahdollinen viestisi Salsa Houselle:

Parisalsa 1

Parisalsan alkeiskurssi ei edellytä mitään aiempaa tanssikokemusta. Ryhmiin otetaan kokeilutuntien jälkeen suunnilleen yhtä paljon naisia ja miehiä. Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin. Tunneilla vaihdetaan paria koko ajan. Alkeistunti kestää kerrallaan 75 minuuttia. Oppiminen on tehokasta ja opit kaiken alusta asti oikein, sillä tunti sisältää tekniikkaosuuden. Alkeiskurssit jatkuvat 27.11. asti.

Alkeiskurssin hinta

Syksyn Parisalsa 1 -kurssi maksaa 170 €. Sunnuntain ja tiistain kurssit etenevät samaa tahtia. Jos joskus et pääse oman ryhmäsi tunnille, voit tulla toisena päivänä.

Vaatetus

Pukeutuminen on salsakulttuurissa rentoa ja vapaata. Parisalsatunneille sopivat mitkä tahansa mukavat sisäliikuntavaatteet. Parhaat jalkineet ovat tossut. Harrastuksen voi aloittaa millä tahansa sisäliikuntakengillä kuten aerobic- tai sisäpelitossuilla.

Opettajat

Parisalsan alkeiskurssilla opettaa sekä suomalainen että kuubalainen opettaja. Opetuskieli on suomi.