-->

Parison la 7.4. klo 13-15

<< Katso kaikki kurssit

Son

Mitä son on?

Kuubalainen son on kaiken salsan ”äiti”, viipyilevän sensuelli ja elegantti tanssi. Sonin perusaskelikko on periaatteessa sama kuin kuubalaisen parisalsan. ”Contratiempoon” eli heikoille tahdinosille tanssiminen antaa kuitenkin askelikolle omanlaisensa keinunnan. Lisäksi sonilla on omat, tyypilliset kuvionsa ja omanlaisensa tyyli ja tunnelma.

Salsabileissä soitetaan usein myös sonia. Kurssin jälkeen uskaltaudut tanssilattialle myös silloin, kun kaiuttimista alkaa soida son.

Kevään son-kurssit

Kevään kaksi parison-kurssia 10.3. ja 7.4. ovat toisistaan riippumattomat eli voit osallistua jommallekummalle tai molemmille. Molemmilla kursseilla harjoitellaan oma sarjansa, jossa on hauskoja uusia käännöksiä ja kuvioita. Harjoittelemme kursseilla myös rytmiikkaa eli contratiempon löytämistä musiikista ja sonin tekniikkaa.

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille jatkotason parisalsaajille (taso 3 tai 4), aiempaa kokemusta sonista ei välttämättä tarvitse olla. Voit ilmoittautua joko oman parin kanssa tai yksin, mutta kurssille mahtuu mukaan korkeintaan kaksi ylimääräistä naista tai miestä. Kurssilla vaihdetaan paria koko ajan.

Hinta

3 tuntia tanssikortilla tai 25 €

Opettajat