-->

La-su 6.-7.4. Afrocubano Special

Luvassa energistä treeniä ja isoja elämyksiä!

Pedrolla on kyky luoda tanssitunneilleen maaginen, intensiivinen ja vahvasti fyysinen tunnelma. Samalla hänen opetuksensa on erittäin selkeää ja tunnit sopivan helppoja.

La 6.4.

1. 13.00-13.50 Movimiento Afrocubano

2. 14.00-14.50 Afrohaitiano: Gagá

3. 15.00-15.50 Yoruba: Ogún

Su 7.4.

4. 11.00-11.50 Movimiento Afrocubano

5. 12.00-12.50 Congo: Palo

6. 13.00-13.50 Yoruba: Changó

Säestys

Kaikilla tunneilla elävä säestys!

Hinnat

Tapahtumapassi (kaikki tunnit) 95 €

Tai:
2-4 tuntia 20 € / h
1 tunti 25 €

Movimiento Afrocubano

Taso: avoin, ei edellytä kokemusta afrokuubalaisesta tanssista
Tunneilla haetaan koko kehoon kokonaisvaltaista afrokuubalaista liikettä: rentoa, virtaavaa ja vahvaa. Tunnelma on keskittynyt ja harjoitukset ovat helppoja mutta tehokkaita.

Afrohaitiano: Gagá

Taso: avoin
Ensimmäistä kertaa Salsa Housella! Kuuban itäosien afrikkalaisperäiset tanssit ovat tulleet maahan Haitin kautta, joten niitä kutsutaan afrohaitilaisiksi tansseiksi. Luvassa uutta, kiinnostavaa liikekieltä ja intensiivistä, energistä treeniä, jossa koko keho laitetaan töihin.

Congo: Palo

Taso: alkeisjatko, sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta afrokuubalaisesta tanssista
Palossa liike on vahvasti maahan päin suuntautunut ja liikkeet ovat voimakkaita ja irtonaisia. Liikkeet kuvaavat työntekoa ja sotimista. Kuten kaikissa afrokuubalaisissa tansseissa, liike on hyvin kokonaisvaltaista ja koko keho on mukana tanssissa. Yläkropan liike lähtee olkapäistä, jotka vievät koko yläselän mukanaan vapauttavaan liikkeeseen.

Yoruba

Taso: alkeisjatko, sopii parhaiten niille, joilla on jo kokemusta afrokuubalaisesta tanssista
Jorubatunnit ovat huumaavasti mukaansatempaavaa treeniä, jossa koko keho on mukana rumpujen rytmiin vastaavassa liikkeessä. Tällä kertaa vuorossa kaksi miesorishaa, Ogún ja Changó! Käytä hyväksesi harvinainen tilaisuus treenata huippuopettajan ja elävän säestyksen kanssa.

Opettaja